Bănci și Asigurări

Sandor Csanyi, şeful OTP Group: Aş fi fericit să avem o cotă de piaţă de 7-8% în România

Sandor Csanyi, şeful OTP Group: România este o ţară mare, cu o populaţie numeroasă şi ne oferă un spaţiu important de creştere.

Sandor Csanyi, şeful OTP Group: România este o ţară mare, cu o populaţie numeroasă şi ne oferă un spaţiu important de creştere.

Autor: Anelis Baciu

06.10.2017, 00:08 993

„În toate ţările în care operăm ţinta noastră este o cotă de piaţă de 10%“  l „Mă aştept ca integrarea Băncii Româneşti să se facă foarte repede, odată ce avem aprobarea BNR“ l „Obiectivul nostru ca grup este să devenim cea mai mare bancă din regiune.“

Grupul maghiar OTP Bank ţinteşte o cotă de piaţă de 10% în toate ţările în care operează, însă în România o cotă de piaţă de 7-8% ar fi foarte mulţumitoare, a declarat Sandor Csanyi, şeful OTP Group şi cel mai important bancher din Ungaria.

„În toate ţările în care operăm ţinta noastră este o cotă de piaţă de 10%, totuşi în România nu cred că vom ajunge la o cotă de piaţă de 10% în următorii 20 de ani. Aş fi fericit cu 7-8% în România. Obiectivul nostru principal la nivel de grup este să devenim cea mai mare bancă din regiune“, a spus Csanyi care a fost prezent ieri la Bucureşti la deschiderea centrului de educaţie financiară al OTP România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO