Bănci și Asigurări

Schimbare la conducerea recuperatorului de creanţe Kruk. Cosmina Marinescu va prelua funcţia de director general al Kruk România din septembrie 2020

Tomasz Ignaczak, actualul director general al Kruk România: Grupul Kruk a folosit acest moment ca pe o oportunitate de a grăbi finalizarea proiectelor de digitalizare a proceselor operaţionale.
Cosmina Marinescu, viitorul director general al Kruk România din septembrie 2020: Mă bucur să pot spune astăzi că am devenit una dintre cele mai importante sucursale Kruk, fiind unul dintre liderii de piaţă în România şi unul dintre partenerii de afaceri preferaţi ai mediului financiar-bancar, datorită abordării pe care o avem în cadrul fiecărui proiect.

Tomasz Ignaczak, actualul director general al Kruk România: Grupul Kruk a folosit acest moment ca pe o oportunitate de a grăbi finalizarea proiectelor de digitalizare a proceselor operaţionale. Cosmina Marinescu, viitorul director general al Kruk România din septembrie 2020: Mă bucur să pot spune astăzi că am devenit una dintre cele mai importante sucursale Kruk, fiind unul dintre liderii de piaţă în România şi unul dintre partenerii de afaceri preferaţi ai mediului financiar-bancar, datorită abordării pe care o avem în cadrul fiecărui proiect.

Autor: Mircea Nica

03.07.2020, 09:26 420

♦ Tomasz Ignaczak, actualul director general al Kruk România: Această schimbare de management în cadrul Kruk România este o acţiune planificată încă din 2019. Această sucursală este cea de-a doua cea mai puternică firmă din cadrul grupului.

Cosmina Marinescu, care în prezent ocupă poziţia de director de operaţiuni la recuperatorul de creanţe Kruk, îl va înlocui pe actualul director general Tomasz Ignaczak începând cu data de 1 septembrie 2020, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„Începând cu trimestrul al treilea al acestui an, Kruk România va avea un nou di­rec­tor general, în persoana Cosminei Mari­nescu, care ocupă în prezent funcţia de direc­tor de operaţiuni. De la 1 septembrie 2020, Tomasz Ignaczak, actualul director general al companiei, va conduce operaţiu­nile grupului pe piaţa poloneză“, a transmis compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO