Bănci și Asigurări

Schimbare şi numire surpriză: Raiffeisen l-a numit pe George Mucibabici Jr. la conducerea diviziei de Investment Banking în locul Mirelei Ionescu, cea care a condus acest departament în ultimii 14 ani

Schimbare şi numire surpriză: Raiffeisen l-a numit pe...

Autor: Cristina Bellu

21.06.2019, 13:58 6004

Raiffeisen Bank România a anunţat vineri numirea lui George Mucibabici Jr la conducerea diviziei de Investment Banking, el preluând locul Mirelei Ionescu, cea care a fost şefa acestui departament începând cu anul 2005.

George Mucibabici Jr. este fiul lui George Mucibabici, preşedinte al companiei de audit şi consultanţă Deloitte România, fost preşedinte al Băncii Ţiriac şi fost director în Banca Naţională în anii’ 90.

El se alatură echipei Raiffeisen Bank de la BNR, unde a activat ca expert in cadrul Directiei Relatii Internationale, iar inainte de aceasta pozitie, a fost angajat sase ani la Seale& Associates, o firma de investment banking si consultanta strategica in Washington, D.C., Statele Unite.

“Consideram ca experienta internationala pe care o are George in proiecte de fuziuni si achiztii (M&A) este un plus pentru piata romaneasca, unde estimam ca exista oportunitati de circa 100 de tranzactii de M&A anul acesta. Dat fiind stadiul de dezvoltare al economiei romanesti, multi antreprenori locali care si-au crescut afacerea de-a lungul timpului sunt acum preocupati sa treaca la o noua etapa de dezvoltare, acest lucru fiind realizabil fie prin achizitia unei companii locale, fie prin fuziunea cu alte companii din regiune sau prin listarea la Bursa de Valori Bucuresti sau pe alte burse. Noi ii putem ajuta pe acesti antreprenori in toate aceste demersuri.” explică James Stewart, vicepresedinte Raiffeisen Bank.

Mirela Ionescu “va rămâne în echipă şi îşi va imparti timpul intre investment banking si dezvoltarea altor proiecte”, anunţă Raiffeisen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO