Bănci și Asigurări

Schimbare în top management: Francezii de la BNP Paribas au numit o româncă la conducerea sucursalei locale: Miruna Senciuc este noua şefă a BNP Personal Finance. Bruno Leroux devine CEO al Hello Bank din Cehia

Miruna Senciuc, noua şefă a BNP Personal Finance, are o experienţă de 22 de ani în domeniul financiar-bancar.

Miruna Senciuc, noua şefă a BNP Personal Finance, are o experienţă de 22 de ani în domeniul financiar-bancar.

Autor: Cristina Bellu

15.07.2019, 08:50 541

BNP Personal Finance (Cetelem), sucursala de la Bucureşti a celei mai mari bănci din Franţa, va fi con­dusă în calitate de CEO de către Miruna Senciuc, ea fiind, de asemenea, prima femeie din fruntea băncii din România.

„Mă simt onorată să vin la con­du­cerea unei companii cu o istorie de 15 ani pe piaţa din România al cărei succes se reflectă în parteneriate comerciale pu­ter­nice, într-un număr de apro­xi­ma­tiv 1,4 mi­lioane de clienţi şi o valoare to­tală a cre­ditelor acordate de aproxi­ma­tiv 2 mi­liar­de de euro“, supune Miruna Senciuc.

Cu o experienţă de 22 de ani în do­me­niul financiar-bancar, Miruna Sen­ciuc a preluat conducerea  BNP Perso­nal Finance după ce fostul şef al băn­cii, Bruno Leroux, a plecat pe poziţia de CEO al Hello Bank din Republica Cehă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO