Bănci și Asigurări

Schimbări în conducerea Băncii Române de Credite şi Investiţii, controlată de Sanjeev Gupta, miliardarul indian cu cetăţenie britanică care deţine Sidex Galaţi. Dragoş Călin, de la First Bank, devine director adjunct al BRCI, în locul lui Dan Horaţiu Popa

Schimbări în conducerea Băncii Române de Credite şi...

Autor: Mircea Nica

03.03.2021, 00:06 683

Dragoş Calin îşi va putea începe exercitarea responsabilităţilor în funcţia de director general adjunct divizia comercială la BRCI după ce va obţine aprobarea prealabilă a BNR.

Dragoş Călin, fostul şef al vânzărilor de la First Bank, a preluat de la Dan Horaţiu Popa, începând cu data de 1 martie 2021, funcţia de director general adjunct în cadrul Băncii Române de Credite şi Investiţii (BRCI), potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Începând cu 1 martie, Dan Popa care a asigurat coordonarea diviziei comerciale, demararea şi implementarea strategiei de business, din poziţia sa de director general adjunct pe divizia comercial, va preda ştafeta unui nou coleg, Dragoş Călin. Cu o experienţă bancară de peste 19 ani în domeniul comercial, Dragoş Călin se va alătura echipei BRCI, după ce a deţinut funcţia de head of sales în cadrul First Bank. De asemenea, Dragoş-Alexandru Călin are expertiză şi în activitatea de analiză credite, deţinând anterior funcţia de director executiv, small business banking în cadrul Bancpost“, a transmis George Ciobănaşu, preşedintele consiliului de supraveghere al BRCI.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO