Bănci și Asigurări

Schimbări la vârful BNP Paribas Cardif: şeful din România, înlocuit de şeful BNP Paribas din Bulgaria

Schimbări la vârful BNP Paribas Cardif: şeful din...

Autor: Liviu Popescu

02.02.2016, 00:00 611

Carmen Bahrim, general manager al companiei de asigurări BNP Paribas Cardif România, cea care a pus bazele asigurătorului francez în România în 2006, şi-a încheiat mandatul la vârful companiei. În locul acesteia a fost numit Mario Kostov, general manager al BNP Paribas Cardif Bulgaria. „Intenţionez să consolidez poziţia pe care o avem pe piaţa de bancassurance şi să menţin compania pe primul loc în topul produselor de asigurări pentru protecţia creditelor ataşate produselor financiare distribuite în reţelele partene­rilor nostri”, a afirmat Kostov.

El are o experienţă de peste 20 de ani în industria financiară şi este şi membru al Consiliului de Supraveghere al Cardif Croaţia, poziţie pe care o ocupă din 2006. BNP Paribas Cardif este compania de asigurări a grupului francez BNP Paribas prezent în România prin două sucursale: Cardif Assurance Vie (pentru produse de asigurări de viaţă) şi Cardif Assurance Risques Divers (pentru produse de asigurări generale) începând din 2007. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO