Bănci și Asigurări

Schimbări la vârful celei mai mari companii de leasing financiar. Directorul de risc al UniCredit Bank preia conducerea operaţiunilor de leasing. Fostul CEO pleacă în Bulgaria

Mircea Cotigă va prelua din luna mai poziţia de director general al UniCredit Leasing

Mircea Cotigă va prelua din luna mai poziţia de director general al UniCredit Leasing

Autor: Liviu Popescu

06.04.2016, 00:05 1113
Mircea Cotigă, 40 de ani, care ocupă din 2009 funcţia de director de risc-restructurare şi recuperare creanţe- în cadrul UniCredit Bank, va prelua din luna mai poziţia de director general al UniCredit Leasing, cea mai mare com­panie de leasing financiar. Iar asta după ce Antoaneta Curteanu, actualul di­rector al firmei de lea­sing, a acceptat func­ţia de director al divi­ziei Corporate Investment Banking în cadrul UniCredit Bulbank Bulgaria.
 
Cotigă lucrează în sistemul bancar de 11 ani (a fost ma­na­ger al diviziei de credite neperfor­man­­te în cadrul Banc­post între anii 2005 şi 2009), iar an­te­rior a lucrat în do­meniul juridic şi recuperări în cadrul unor companii din domeniile credit ma­nagement şi leasing.
 
Cotigă are un MBA în Financial Management acordat de City Uni­versity USA – Romanian Banking Insti­tute (2005 – 2007). Cotigă a ab­solvit în 1999 Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO