Bănci și Asigurări

Şcolile din şapte judeţe participă la un program organizat de BCR în cadrul căruia elevii pot interacţiona cu roboţelul Pepper, pentru a afla informaţii despre educaţie financiară

Şcolile din şapte judeţe participă la un program...

Autor: Roxana Rosu

27.03.2023, 16:57 74

Şcolile din şapte judeţe participă la un program organizat de BCR, împreună cu Asociaţia Fab Lab Iaşi şi Asociaţia EduPedu, în cadrul căruia elevii pot interacţiona cu roboţelul Pepper şi pot afla informaţii de educaţie financiară, consum responsabil şi gestionarea banilor.

Turneul va avea loc în perioada martie-iunie 2023, în oraşele Timişoara, Câmpia Turzii, Cluj, Iaşi, Braşov, Bucureşti, Constanţa şi Galaţi şi se adresează tuturor elevilor din şcolile selectate.

„Prin proiectele Şcolii de Bani ne-am propus să contribuim activ la educarea generaţiilor următoare, iar cei peste 600.000 de români educaţi financiar până acum confirmă că tratăm cu seriozitate promisiunea făcută. Mergem înainte, cu încredere şi entuziasm, spre obiectivul nostru de a educa financiar cât mai mulţi români care să se poată bucura astfel de dorinţe împlinite şi un viitor mai prosper. Prin iniţiative precum turneul lui Pepper, ne dorim să aducem educaţia financiară mai aproape de elevii de azi, într-un mod interactiv şi inedit, care să le trezească interesul pentru subiect şi să îi ajute să devină adulţii de mâine, împliniţi şi încrezători.”, a declarat Claudia Oprescu, Expert CSR, BCR şi Şcoala de Bani.

 Programul a debutat pe 24 martie la Timişoara, la  Şcoala Gimnazială nr. 30.

Pe siteul Şcolii de Bani de la BCR există şi o serie de videoclipuri cu Pepper , pentru tinerii care nu participă direct la program.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO