Bănci și Asigurări

SCRISOARE DESCHISĂ pentru politicieni din partea funcţionarilor ANAF: Modificaţi legile în favoarea contribuabililor de bună-credinţă. Doar un echipaj a mers pentru notificarea de evacuare a clădirilor televiziunilor Intact

SCRISOARE DESCHISĂ pentru politicieni din partea...

Autor: Mediafax

18.02.2016, 22:06 1454

Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP) îşi exprimă nemulţumirile, într-o scrisoare deschisă, cu privire la intervenţia politicienilor în scandalul evacuării televiziunilor trustului Intact.

Pe de altă parte, ANAF sustine că pentru notificarea de evacuare a clădirilor în care funcţionează posturile TV ale grupului Intact a trimis luni la sediul din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti un singur echipaj, format din patru executori fiscali, şi că patru persoane au fost legitimate pentru înmânarea notificărilor.

"Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, în calitate de organ împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român, proprietar al imobilelor din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, strada Gîrlei, nr 1B, şi strada Gîrlei nr. 1D, a emis în condiţiile legii notificările de evacuare către persoanele juridice care îşi desfăşoară activitatea în imobilele confiscate de instanţă. Măsura a fost luată în vederea punerii în executare a măsurilor dispuse prin Decizia penală nr. 888/08.08.2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti şi rămasă definitivă. În acest sens, luni, 15 februarie, 4 echipe formate din 11 executori fiscali s-au deplasat la adresele respective, pentru identificarea societăţilor comerciale înregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului cu 48 de locaţii (sedii sociale şi puncte de lucru)", arata ANAF, intr-un comunicat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO