Bănci și Asigurări

Şeful Allianz-Ţiriac: Ponderea asigurărilor nonauto şi de viaţă creşte vizibil la nivelul portofoliului nostru. Vânzările şi profitabilitatea au urcat cu două cifre în S1 2018

Virgil Şoncutean, directorul general al Allianz-Ţiriac

Clienţii vor să beneficieze de servicii financiare integrate şi, pe cât posibil, cât mai simplu de achiziţionat, timpul devenind o resursă extrem de importantă. Tocmai de aceea, continuăm să investim în simplificarea modelului de business, în viteza de reacţie şi în echipa Allianz-Ţiriac.

Virgil Şoncutean, directorul general al Allianz-Ţiriac Clienţii vor să beneficieze de servicii financiare integrate şi, pe cât posibil, cât mai simplu de achiziţionat, timpul devenind o resursă extrem de importantă. Tocmai de aceea, continuăm să investim în simplificarea modelului de business, în viteza de reacţie şi în echipa Allianz-Ţiriac.

Autor: Anelis Baciu

22.10.2018, 00:08 375

Businessul cu asigurări nonauto şi de viaţă creşte considerabil la nivelul Allianz-Ţiriac, cea mai mare companie de asigurări la nivel local, iar în prima jumătate a acestui an atât numărul de clienţi, cât şi valoarea vânzărilor şi profitabilitatea s-au majorat cu două cifre, a declarat Virgil Şoncutean, directorul general al Allianz-Ţiriac, pentru ediţia din acest an a Anuarului Financiar, care va apărea în această toamnă.

„În prima jumătate a acestui an, Allianz-Ţiriac a înregistrat o dinamică pozitivă la nivelul bazei de clienţi, înregistrând evoluţii pozitive atât topline, cât şi de bottom line. Mixul de business s-a îmbunătăţit - ponderea asigurărilor nonauto şi life este în creştere vizibilă. Am înregistrat creştere double digit (de două cifre - n. red.) atât a bazei de clienţi, a vânzărilor non-auto şi life, cât şi a profitabilităţii“, explică Virgil Şoncutean.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO