Bănci și Asigurări

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani şi jumătate, este noul Head of Business Banking al băncii, responsabil de clienţii cu afaceri de maxim 100 mil.euro

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei...

Autor: Roxana Rosu

31.01.2022, 12:44 150

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani şi jumătate, va prelua rolul de Head of Business Banking şi Deputy CEO începând cu 1 februarie, urmând să fie responsabil de dezvoltarea diviziei de Business Banking, care se adresează antreprenorilor cu afaceri de maxim 100 milioane de euro pe an.

„În ultimii ani, Serge a avut un rol esenţial în definirea şi implementarea direcţiei strategice pentru ING Bank România. Întrucât Bogdan Boteanu a preluat un rol în cadrul grupului ING, am încredere că Serge va conduce cu succes dezvoltarea diviziei noastre pentru antreprenori, cu accent pe digitalizare şi experienţa clienţilor.” , a spus Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Serge Offers a ocupat anterior mai multe roluri de management la sediul central al ING Group. El a condus echipele External & Regulatory Reporting, având o expertiză solidă în domeniul financiar şi de reglementare. El este preşedinte al Camerei de Comerţ Româno – Olandeze şi membru fondator şi vicepreşedinte al Camerei de Comerţ pentru Diversitate din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO