Bănci și Asigurări

Sergiu Manea, şeful BCR: Vom investi în servicii şi procese moderne facilitate digital

Sergiu Manea, CEO al BCR, cea mai mare bancă locală.

Sergiu Manea, CEO al BCR, cea mai mare bancă locală.

Autor: Anelis Baciu

12.03.2018, 00:06 753

♦ Întregul sector bancar se va remarca în acest an printr-o bună competiţie şi consolidare ♦ Mă aştept ca economia să aibă în continuare o rată de creştere solidă - în jur de 5%.

Una dintre priorităţile BCR în acest an va fi investiţia în digitalizarea serviciilor şi proceselor, în condiţiile în care inovaţia tehnologică va schimba în perioada următoare modul în care serviciile bancare vor ajunge la publicul larg, afirmă Sergiu Manea, CEO al BCR, cea mai mare bancă locală.

„BCR va continua să investească în servicii şi procese moderne facilitate digital, pentru a oferi clienţilor accesibilitate şi convenienţă. Inovaţia tehnologică şi noile capabilităţi schimbă modul în care serviciul bancar trebuie să ajungă la clienţii săi şi la publicul larg“, a explicat Manea.

BCR a demarat deja un proces de moder­ni­zare a reţelei teri­to­riale, iar în peri­oa­da 2018-2020 ban­­ca a pro­gra­mat investiţii în va­loare de 50 mili­oane de euro. Banca va mo­der­niza 58 de su­cursale şi va des­chide 7 sucursale într-un nou concept. Totodată, BCR a ajuns la un portofoliu de peste 100 de unităţi de tip cashless, în care procesarea numerarului se face la multifuncţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO