Sergiu Manea, şeful BCR: Vom investi în servicii şi procese moderne facilitate digital

12 mar 2018 Autor: Anelis Baciu

♦ Întregul sector bancar se va remarca în acest an printr-o bună competiţie şi consolidare ♦ Mă aştept ca economia să aibă în continuare o rată de creştere solidă - în jur de 5%.

Una dintre priorităţile BCR în acest an va fi investiţia în digitalizarea serviciilor şi proceselor, în condiţiile în care inovaţia tehnologică va schimba în perioada următoare modul în care serviciile bancare vor ajunge la publicul larg, afirmă Sergiu Manea, CEO al BCR, cea mai mare bancă locală.

„BCR va continua să investească în servicii şi procese moderne facilitate digital, pentru a oferi clienţilor accesibilitate şi convenienţă. Inovaţia tehnologică şi noile capabilităţi schimbă modul în care serviciul bancar trebuie să ajungă la clienţii săi şi la publicul larg“, a explicat Manea.

BCR a demarat deja un proces de moder­ni­zare a reţelei teri­to­riale, iar în peri­oa­da 2018-2020 ban­­ca a pro­gra­mat investiţii în va­loare de 50 mili­oane de euro. Banca va mo­der­niza 58 de su­cursale şi va des­chide 7 sucursale într-un nou concept. Totodată, BCR a ajuns la un portofoliu de peste 100 de unităţi de tip cashless, în care procesarea numerarului se face la multifuncţionale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.03.2018

 
Cuvinte cheie:
bcr
, servicii
, manea
, procese
, sef
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide