Bănci și Asigurări

Sistemul bancar s-a adaptat la noua realitate dictată de pandemie. Cele mai mari două bănci din România, Banca Transilvania şi BCR, prelungesc munca de acasă şi după finalul pandemiei de COVID-19

Sistemul bancar s-a adaptat la noua realitate dictată de...

Autor: Ramona Cornea

15.09.2020, 08:30 649

♦ Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România: „Între 10% şi 50% din timpul de muncă lunar va putea fi în regim de telemuncă pentru cea mai mare parte a angajaţilor centralei BT ♦ BCR, a doua bancă locală: „Luăm în calcul menţinerea şi extinderea acestui mod de desfăşurare a activităţii la cel puţin două zile pe săptămână pentru colegii din centrala băncii, în aşa numita noua normalitate postpandemică“.

Cele mai mari două bănci din România după active, Banca Transil­vania şi BCR, care sunt prezente şi în top 20 al celor mai mari angajatori din economia locală, spun că vor extinde telemunca şi după ce nu va mai fi pandemie, în ceea ce ei numesc „noua normalitate postpandemică“.

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România după valoarea activelor are 8.245 de angajaţi (cu contractele de muncă active). Dintre aceştia, în jur de 1.200 lucrează acum de acasă, ceea ce înseamnă circa 45% din angajaţii din centrală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO