Bănci și Asigurări

Ce spune Tanja Blatnik, CEO Euroins România, despre decizia ASF de intrare în faliment a companiei: “În acest moment, identificăm toate mijloacele legale în România şi în alte jurisdicţii, pentru a contesta această decizie”

Ce spune Tanja Blatnik, CEO Euroins România, despre...

Autor: Mircea Nica

17.03.2023, 14:22 23830

Euroins România, liderul pieţei RCA, a primit verdictul final din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de retagere a autorizaţiei de funcţionare, constatarea insolvenţei şi demararea procedurii de promovare a intrării în faliment, cum s-a întâmplat şi în cazul City Insurance. Tanja Blatnik, CEO al Euroins România, susţine că va contesta decizia ASF prin toate mijloacele posibile.

“Euroins România este surprinsă de decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (...) În acest moment, identificăm toate mijloacele legale în România şi în alte jurisdicţii, pentru a contesta această decizie (…)”, a spus Tanja Blatnik.

CEO-ul Euroins România a mai transmis că sunt în derulare şi două audituri independente din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltre (BERD) şi a Autorităţii Europene de Reglementare EIOPA.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO