Bănci și Asigurări

Sumele din depozitele constituite prin mobile banking la Libra Internet Bank pot fi retrase fără pierderea dobânzii

Sumele din depozitele constituite prin mobile banking la...

Autor: Claudia Medrega

11.09.2020, 00:00 222

Clienţii Libra Internet Bank pot să retragă bani din depozite fără a fi nevoiţi să le lichideze şi primind o parte din dobânda acumulată pentru suma retrasă anticipat, noua soluţie de economisire fiind disponibilă exclusiv din aplicaţia de mobile banking a băncii pentru depozitele retail în lei, inclusiv în cazul celor deja existente, constituite pentru minimum o lună, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Acest nou modul de economisire este unic pe piaţa din România prin faptul că le asigură deponenţilor noştri un nivel maxim de flexibilitate şi de acces la sumele investite în depozite bancare. Prin această facilitate, clienţii pot retrage bani ori de câte ori au nevoie, fără să-şi lichideze depozitul şi să-şi mai piardă dobânda. Mai mult decât atât, clienţii primesc dobândă chiar şi pentru suma retrasă, în procent de 25% din dobânda acumulată până în momentul în care fac retragerea“, a declarat Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank.

Funcţionalitatea de a utiliza la nevoie sume parţiale din depozite este disponibilă gratuit clienţilor persoane fizice în aplicaţia de mobile banking şi presupune păstrarea în depozit a unei sume minime de 100 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO