Bănci și Asigurări

„Suntem implicaţi în negocieri avansate cu mai mulţi investitori şi ne onorăm toate angajamentele prin planul de redresare”

„Suntem implicaţi în negocieri avansate cu mai mulţi...

Autor: Anelis Baciu

23.12.2015, 14:46 553

Acţionarul Carpatica Asig, omul de afaceri Ilie Carabulea, susţine că se află în negocieri avansate cu mai mulţi investitori interesaţi de preluarea asigurătorului, însă nu dă nume de investitori pentru că “negocierile se desfăşoară în regim de strictă confidenţialitate”.

“Suntem implicaţi în negocieri avansate cu mai mulţi investitori şi ne onorăm toate angajamentele prin planul de redresare. Precizăm că toate

negocierile se desfăşoară în regim de strictă confidenţialitate, pentru protejarea

unei eventuale tranzacţii, şi vor transmite către Autoritatea de Supraveghere

Financiară, în perioada imediat următoare, soluţiile adecvate şi necesare pentru

menţinerea stabilităţii financiare a Carpatica Asig”, spun într-un document acţionarii Carpatica Asig.

Reacţia acţionarului Carpatica Asig vine în contextul în care preşedintele ASF Mişu Negriţoiu a declarat că asigurătorul nu a respectat termenele din planul de redresare.

Carpatica Asig a intrat în redresare financiară în aprilie 2014, iar potrivit unui plan agreat cu ASF trebuia să atragă în acţionariat un investitor străin până la 15 decembrie 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO