Szczurek, ING Bank: Pariul pe digitalizare s-a dovedit a fi profitabil până acum şi nu am niciun motiv să cred că nu va mai fi

19 dec 2017 Autor: Anelis Baciu

♦ ING a urcat în acest an şi în clasamentul bancar până pe poziţia a şasea, devansând banca de stat CEC ♦ În primele nouă luni din acest an banca şi-a majorat portofoliul de credite cu 24%, până la 21,1 mld. lei.

ING Bank, sucursala de la Bucureşti a băncii olandeze cu acelaşi nume, va miza în continuare pe digitalizare şi investiţii în tehnologie, având în vedere că până acum acestea s-au dovedit a fi generatoare de profit, spune Michal Szczurek, CEO al băncii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.12.2017

 
Cuvinte cheie:
ing bank
, pariu
, clasament
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide