Bănci și Asigurări

tbi bank a încheiat un parteneriat cu procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro, prin care consumatorii pot plăti achiziţiile din aproape 2.000 de magazin în rate

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Autor: Roxana Rosu

08.06.2023, 11:56 208

tbi bank a încheiat un parteneriat cu procesatorul de plăţi EuPlatesc.ro, care lucrează cu aproape 2.000 de comercianţi, cu scopul de a oferi consumatorilor posibilitatea de a plăti achiziţiile în rate.

Clienţii vor avea acces la un portofoliu mai mare de produse bancare prin intermediul soluţiei Buy Now, Pay Later (BNPL), care le permite să plătească în 4 rate fără dobândă sau să aplice pentru finanţări pe perioade mai lungi.

„Ultimul an nu a fost uşor pentru retailerii din Europa, deoarece preţurile în creştere i-au forţat pe consumatori să reducă volumele de bunuri pe care le cumpără sau să se orienteze către mărci mai accesibile, scăzând astfel valoarea totală a coşului de cumpărături. Noi am răspuns întotdeauna dorinţelor acestora şi am creat soluţii de finanţare eficiente şi favorabile consumatorilor. Parteneriatul cu EuPlatesc.ro ne ajută să oferim aceste soluţii unui număr din ce în ce mai mare de comercianţi, cu efecte benefice asupra economiei în ansamblu”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO