Bănci și Asigurări

TBI Bank extinde metoda de plată „cumpără acum, plăteşte mai târziu“ şi în magazinele din Grecia, după modelul din România

TBI Bank extinde metoda de plată „cumpără acum,...

Autor: Roxana Rosu

26.07.2022, 00:00 176

TBI Bank, cu activităţi în România, Bulgaria, Germania, Grecia şi Lituania, a extins soluţia „cumpără acum, plăteşte mai târziu“ (BNPL) şi în magazinele din Grecia, după ce a introdus această opţiune în România şi Bulgaria.

În România, TBI Bank oferă soluţia de plată în 4 rate fără dobândă în întreaga reţea de comercianţi parteneri, indiferent dacă este accesată online sau în magazin.

Banca a început operaţiunile în Grecia anul acesta, cu susţinerea unor parteneri precum Softelligence şi FintechOS, care au asigurat procesele digitale şi tehnologiile în noua piaţă. Începând din iulie, consumatorii din Grecia au acces la această metodă de plată într-o reţea extinsă de peste 100 de comercianţi (din totalul de peste 700 comercianţi parteneri) din diverse arii, putând împărţi costul total al oricărei achiziţii în 4 rate cu dobândă zero.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO