Bănci și Asigurări

tbi bank lansează un nou depozit în lei pe 5 luni, cu o dobândă de 10%. “Românii caută depozite pe termen scurt pentru a gestiona incertitudinea generală şi pentru a se adapta mai bine la condiţiile de piaţă”

Lukas Tursa, Senior VP, tbi bank

Lukas Tursa, Senior VP, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

21.09.2022, 11:43 1095

tbi bank, o bancă de tip „challenger“ din Europa de Sud-Est, şi-a adăugat în portofoliul local un nou depozit pe 5 luni în lei, cu o dobândă de 10%, şi a actualizat toate dobânzile pe termen scurt, în contextul creşterii inflaţiei.

Astfel, instituţia oferă acum mai multe scadenţe, cu dobânzi care încep de la 7% şi ajung la 10%.

Noul depozit pe 5 luni este disponibil atât pentru clienţii online, cât şi pentru clienţii offline noi, oferta fiind valabilă până la sfârşitul anului, potrivit informaţiilor transmise miercuri de reprezentanţii tbi bank.

„În urma evenimentelor dinamice din acest an, majoritatea clienţilor români caută depozite pe termen scurt pentru a gestiona incertitudinea generală şi pentru a se adapta mai bine la condiţiile de piaţă aflate mereu în schimbare”, spune Lukas Tursa, Senior VP, tbi bank.

TBI Bank operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania. Prin diverse canale digitale, o reţea proprie de 300 de sucursale şi parteneriate de încredere cu aproape 14.000 de comercianţi şi retaileri mici şi mari, TBI are un portofoliu de 2 milioane de clienţi în 2021 şi a acordat aproape 500.000 de credite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO