Bănci și Asigurări

tbi bank lansează un proiect pilot cu startup-ul fintech românesc Prime Dash, pentru a susţine startup-urile în stadiu incipient să se dezvolte mai rapid

tbi bank lansează un proiect pilot cu startup-ul fintech...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2022, 14:04 207

tbi bank lansează un proiect pilot cu startup-ul fintech românesc Prime Dash, pentru a susţine startup-urile fintech în stadiu incipient să crească şi să se extindă mai rapid.

Proiectul face parte din platforma de parteneriate Visa Innovation Program, susţinută de Eleven Ventures, unul dintre cele mai importante fonduri de capital de risc pentru companiile aflate la început de drum din Europa de Sud-Est.

„La tbi bank, credem că adevărata inovaţie are la bază o mentalitate deschisă. Am stabilit acest punct important la nivel intern în echipa noastră, dar am învăţat, de asemenea, că te poţi dezvolta având încredere în partenerii care îndrăznesc să sfideze normele. Am văzut această scânteie atunci când i-am întâlnit pentru prima dată pe cei de la PrimeDash şi suntem fericiţi că am experimentat împreună cel mai rapid program pilot din istoria Visa Innovation Program. Acum, suntem nerăbdători să vedem rezultatele pentru clienţii noştri”, a spus Petr Baron, CEO tbi.

Visa Innovation Program este o platformă de parteneriate care ajută startup-urile din domeniul fintech să se dezvolte mai rapid, oferindu-le acces la infrastructura tehnologică Visa şi la reţeaua sa globală de parteneri şi clienţi. În acelaşi timp, platforma implică diverşi actori din industria fintech, precum investitori, consilieri, mentori şi experţi în domeniu, cu scopul de a accelera evoluţia companiilor către proiecte pilot şi acorduri comerciale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO