Bănci și Asigurări

TBI Bank, care operează în România, Bulgaria, Germania şi Suedia vinde un depozit de economisire în lei cu scadenţa la 15 luni şi dobândă de 4,4% pe an

TBI Bank, care operează în România, Bulgaria, Germania...

Autor: Cristina Bellu

14.01.2020, 10:42 627

Instituţia bancară TBI Bank, parte a grupului de credite 4Finance, cu activităţi în România, Bulgaria, Germania şi Suedia, lansează o soluţie de economisire în lei cu scadenţă la 15 luni şi dobândă de 4,4% pe an, produsul adresându-se în principal celor care intenţionează să economisească pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 2 ani.

Depozitul poate fi constituit în reţeaua de agenţii sau prin intermediul platformei de depozite online a băncii şi are zero costuri de constituire şi administrare.Totodată, beneficiază de o dobândă de 1% în caz de lichidare anticipată, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

“În prezent, fiecare dintre noi are un obiectiv când vine vorba despre economisire (...) Ca să atingem acest obiectiv trebuie să avem în vedere un orizont de timp potrivit pentru noi şi să economisim eficient”, spune Denis Căciulă, Head of Deposit Management în cadrul TBI Bank.

Pe lângă noul produs de economisire, banca a actualizat şi dobânzile oferite la toate depozitele în lei, cu scadenţe care variază între 1 şi 36 de luni, oferind între 1,6% şi 4,4% pe an în funcţie de perioada aleasă.

TBI Bank este o instituţie bancară parte a grupului 4finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online şi pe dispozitive mobile, cu activităţi în România, Bulgaria, Germania şi Suedia. Cu o reţea de parteneri care numără peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deserveşte peste 1,2 milioane de clienţi. Atenţia TBI Bank pentru clienţi susţine strategia companiei de a deveni furnizor de credite digitale de ultimă generaţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO