Bănci și Asigurări

tbi bank semnează un parteneriat cu platforma de educaţie informaţională GoIT, prin care românii îşi pot finanţa cursuri din domeniul IT prin intermediul soluţiei de plată „cumpără acum, plăteşte mai târziu“

tbi bank semnează un parteneriat cu platforma de...

Autor: Cristina Bellu

16.02.2023, 11:10 110

tbi bank continuă să îşi extindă portofoliul de servicii şi anunţă un parteneriat cu platforma ucraineană de educaţie tech GoIT, care facilitează accesul românilor la cursuri în domeniul IT, cu ajutorul unui instrument de finanţare online, incluzând plăţi fără dobândă Buy Now, Pay Later (BNPL).

„Domeniul IT are mare nevoie de oameni calificaţi, iar acest parteneriat vine în întâmpinarea nevoilor acestora, ajutându-i să îşi eşaloneze costurile în timp, în rate uşor de plătit”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

GoIT este o companie de educaţie informaţională pentru începători, care oferă cursuri specializate în domeniul IT. Compania se angajează să ofere servicii de excelenţă în sectorul educaţiei în tehnologie şi, în plus, îi ajută pe cursanţi să îşi găsească un loc de muncă, promiţând rambursarea integrală a costurilor cursului Full-Stack dacă aceştia nu îşi găsesc un loc de muncă în industrie în termen de şase luni de la finalizarea cursului.

„Piaţa românească de tehnologie a avut o creştere exponenţială în ultimii ani, iar nevoia de angajaţi este mai mare ca niciodată. Suntem siguri că fiecare persoană care termină cursul nostru va găsi un loc de muncă, deoarece avem un model educaţional foarte eficient, bazat pe proiecte din lumea reală”, adaugă Anton Chornyi, CEO, GoIT Group.

TBI Bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est şi principalul jucător BNPL “buy now, pay later” în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme "phygitale".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO