Bănci și Asigurări

TBI Bank şi iSTYLE au făcut un parteneriat pentru permite clienţilor să plătească produsele Apple în rate fără dobândă

TBI Bank şi iSTYLE au făcut un parteneriat pentru...

Autor: Mircea Nica

07.09.2021, 14:02 337

TBI Bank a încheiat un parteneriat cu iSTYLE, cel mai mare Apple Premium Reseller din regiune, prin care va oferi clienţilor Apple soluţia “cumpăria cum, plăteşti mai târziu cu dobândă 0%”, prin platforma TBIPay, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii TBI Bank.

“Pe măsură ce trecerea la comerţul online accelerează, soluţia TBIPay este acum disponibilă şi în magazinul online iSTYLE şi mulţi clienţi au putut deja să-şi cumpere un produs Apple şi să plătească prin soluţia de tip Buy Now, Pay Later. Acest parteneriat aduce soluţiile de plată personalizate mai aproape de clienţi şi se adaptează modelelor şi nevoilor dinamice de cumpărare”, spune Ionut Sabadac, Head of Merchant Solutions. 

Platforma dezvoltată de TBI ajută retailerii online şi offline să-şi crească vânzările şi să-şi extendă baza de clienţi prin creşterea accesibilităţii produselor pentru utilizatori. Colaborarea TBI Bank cu comercianţii parteneri care folosesc soluţia TBIPay a rezultat într-o creştere de 60% a vânzărilor online şi offline în 2021, comparative cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Astfel, TBIPay a fost un instrument cheie pentru comercianţii care doresc să-şi sporească vânzările în magazinele fizice şi online, dar şi să ofere clienţilor o modalitate uşoară de a cumpăra pe loc produsele pe care le doresc şi de a le plăti mai târziu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO