Bănci și Asigurări

Tetik mai aşteaptă doar aprobarea BNR pentru a deveni preşedintele Credit Europe Bank

Tetik mai aşteaptă doar aprobarea BNR pentru a deveni preşedintele Credit Europe Bank

Autor: Voican Razvan

16.11.2010, 23:42 33

Omer Tetik (foto), 38 de ani, a fost desemnat ieri de AdunareaGenerală a Acţionarilor Credit Europe Bank pentru a ocupa atâtfuncţia de preşedinte al băncii, cât şi de preşedinte alConsiliului de Administraţie. El va începe să-şi exercite noilefuncţii odată ce va primi aprobarea din partea BNR.

În iunie 2009 Tetik fusese numit prim-vicepreşedinte al băncii.Murat Sabaz, care a deţinut funcţia de preşedinte din aprilie anultrecut, va rămâne membru al Consiliului de Administraţie şi, înplus, va coordona toate investiţiile entităţilor pe care grupul ledeţine în România - Credit Europe Leasing, Credit Europe Ipotecarşi Credit Europe Asigurări. AGA de ieri a aprobat şi alegerea luiMurat Basbay, noul CEO al Credit Europe Group, în funcţia de membrual Consiliului de Administraţie al Credit Europe Bank România. OmerTetik face parte din conducerea executivă a băncii de zece ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO