Bănci și Asigurări

Tiberiu Maier, Signal Iduna: La nivel de companie, pentru 2023, ne-am propus o creştere de peste 15% a veniturilor, pe o piaţă a asigurărilor aflată în continuă ascensiune

Tiberiu Maier preşedinte al Directoratului Signal Iduna

Rămânem atenţi la evoluţia şi modificările din mediul social şi economic actual în care continuăm să inovăm şi să performăm. Modelul de business de succes, dezvoltat pe sănătate, dorim să îl extindem şi pe celalalte tipuri de asigurări aflate în portofoliul celor două subsidiare. Diversificarea soluţiilor de asigurări completează într-un mod firesc paleta noastră de servicii deja existentă, punând bazele unei creşteri solide pe mai departe şi reprezintă şi o reconfirmare a angajamentului nostru pentru dezvoltarea pieţei de asigurări din România.

Tiberiu Maier preşedinte al Directoratului Signal Iduna Rămânem atenţi la evoluţia şi modificările din mediul social şi economic actual în care continuăm să inovăm şi să performăm. Modelul de business de succes, dezvoltat pe sănătate, dorim să îl extindem şi pe celalalte tipuri de asigurări aflate în portofoliul celor două subsidiare. Diversificarea soluţiilor de asigurări completează într-un mod firesc paleta noastră de servicii deja existentă, punând bazele unei creşteri solide pe mai departe şi reprezintă şi o reconfirmare a angajamentului nostru pentru dezvoltarea pieţei de asigurări din România.

Autor: Mircea Nica

14.12.2022, 19:45 287

♦ „Şi anul 2023 va fi un an provocator, atât pentru regiunea noastră, cât şi la nivel local, dar în acelaşi timp, acest context creează cadrul potrivit pentru nevoia de protecţie a românilor“, susţine Tiberiu Maier, preşedinte al directoratului Signal Iduna.

Signal Iduna şi-a propus pentru anul 2023 o creştere de peste 15% a veniturilor, în timp ce o bună parte a eforturilor se vor duce către integrarea celor două companii achiziţionate de companie, respectiv Ergo Asigurări şi Ergo Asigurări de Viaţă, susţine Tiberiu Maier preşedinte al Directoratului Signal Iduna.

„Planurile Signal Iduna pentru 2023 rămân la fel de ambiţioase ca şi până acum. La nivel de companie, pentru 2023, ne-am propus o creştere de peste 15% a veniturilor, pe o piaţă a asigurărilor aflată în continuă ascensiune. Suntem expertul în asigurări de sănătate pe piaţa din România şi vom continua să oferim românilor cele mai bune soluţii personalizate, care se pliază pe nevoile acestora. De asemenea, în urma integrării Signal Iduna Asigurări şi Signal Iduna Asigurări de Viaţă, foste ERGO Asigurări şi ERGO Asigurări de Viaţă, eforturile noastre se vor concentra pe consolidarea noilor verticale de business. Astfel, vom acoperi o gamă mai largă de nevoi individuale, pentru că pe lângă poliţele de asigurări de sănătate, asigurări de viaţă şi de accident, portofoliul nostru cuprinde acum şi asigurări de locuinţe şi de răspundere civilă“, a explicat Tiberiu Maier pentru ZF.

El este de părere că şi anul 2023 va fi un an provocator, atât pentru regiunea noastră, cât şi la nivel local, dar în acelaşi timp, acest context creează cadrul potrivit pentru nevoia de protecţie a românilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO