Bănci și Asigurări

Tiberiu Moisă, Banca Transilvania, iniţiatoarea proiectului Stup pentru antreprenori: Într-o lume în care totul pare accesibil, la un click distanţă, de fapt nu este nimeni care să-ţi arate cum să faci concret, iar noi asta vrem să sprijinim

Tiberiu Moisă, vicepreşedinte al Băncii Transilvania

Tiberiu Moisă, vicepreşedinte al Băncii Transilvania

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.07.2022, 09:00 282

♦ Stup se află în Bucureşti, pe Calea Şerban Vodă, nr. 206-218, dar este activ şi în mediu online ♦ În cadrul acestui spaţiu, planul este să se fondeze businessuri, site-uri, magazine online, campanii de digital marketing, să se francizeze afaceri, să se obţină semnătură electronică, să se lanseze online afaceri prezente momentan doar în offline, dar şi să se obţină finanţări.

Proiectul Stup, pe care Banca Transilvania l-a lansat recent pentru a veni în sprijinul antreprenorilor la început de drum, îşi propune să faciliteze accesul acestora la sfaturi şi experienţe ale oamenilor cu experienţă în business şi vizează toţi antreprenorii, nu doar clienţii băncii.

„Stup este pentru oricine vrea să experimenteze, să înveţe. Nu este o bancă, nu este ceva solemn, ci un loc unde facem lucruri serioase într-un mod agreabil. Sper că Stup va schimba Banca Transilvania, şi nu invers“, a spus Tiberiu Moisă, vicepreşedinte al Băncii Transilvania, cu ocazia lansării Stup, un spaţiu fizic şi virtual, dedicat susţinerii comunităţii antreprenoriale.

Sub umbrela #sefacelastup, Banca Transilvania a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii şi produse pentru înfiinţarea, gestionarea, managementul unei afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO