Bănci și Asigurări

Tomáš Sedlacek, economistul şef de la Czech Commercial Bank şi unul dintre cei mai influenţi 100 de gânditori globali, vine la conferinţa Coface & ZF ”Risc De Ţară”

Tomáš Sedlacek, economistul şef de la Czech Commercial...

Autor: Ştefan Stan

25.04.2017, 13:24 375

Conferinţa de Risc de Ţară Coface, organizată în parteneriat cu Ziarul Financiar  pe 24 Mai, la Hotel JW Marriott Bucureşti, va reuni peste 350 de reprezentanţi de prim rang din mediul economic, mediul de afaceri intern şi internaţional, academicieni, jurnalişti, investitori români şi străini.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme fierbinţi ale momentului, precum viitorul economic al Uniunii Europene, România în contextul incertitudinilor internaţionale, tendinţele economice la nivel local, strategii şi politici pentru un mediu de afaceri sănătos, de către experţi din domeniu.

În deschiderea conferinţei, invitatul principal al evenimentului, Tomáš SEDLÁČEK, Economist Şef al ČSOB (Czech Commercial Bank), va vorbi despre “Viitorul Euro”, într-o perioadă în care se vorbeşte tot mai mult despre Europa cu ritmuri şi intensităţi diferite. El a câştigat premiul “Wirtschaftsbuchpreis” la Târgul de Carte de la Frankfurt pentru contribuţia sa la dezvoltarea economiei, iar în 2015 şi 2016 a fost aşezat în top 100 cei mai influenţi gânditori globali.

În cadrul primei sesiuni ale Conferinţei se vor dezbate principalele tendinţe din  economia mondială, iar invitaţii şi lectorii primului panel sunt experţi în analiza riscului: Ayşen Seltem İYİGÜN, Economist Şef, Coface Turcia & Orientul Mijlociu, Hans BUYSSE, Preşedinte, Asociaţia Belgiană a Analiştilor Financiari & Membru şi Trezorier, Comitetul Executiv EFFAS & Membru, Comitetul Executiv European XBRL, Eugen ANICESCU, Country Manager, Coface România.

Cea de-a doua sesiune, susţinută de Asociaţia Analiştilor Financiar - Bancari din România (AAFBR), este dedicată mediului de afaceri, celor care conduc business-uri de succes. Despre “România, la graniţa dintre oportunităţi şi provocări” vor dezbate Daniela LULACHE, CEO & Membru al Consiliului de Administraţie al Nuclearelectrica SA, Robert REKKERS, CEO Agricover Credit IFN, Mihai MIRON, CEO Ropharma.

 „Într-un context internaţional în care incertitudinea escaladează de la o zi la alta şi se extinde pe tot mai multe planuri, este esenţial ca mediul de business să fie informat şi capabil să îşi adapteze strategiile. Conştientizarea este primul pas în adaptarea la volatilitate şi în găsirea pârghiilor care ne vor ajuta să avem un mediu economic sustenabil, competitiv. De aceea, cu ocazia ediţiei din 2017 a Conferinţei de Risc de Ţară, ne vom informa de la experti şi vom dezbate alături de oameni care conduc companii de succes, tendinţele care vor avea un impact major asupra dezvoltării mediului de afaceri, acele acţiuni care modelează economia mondială”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager Coface România.    

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO