Bănci și Asigurări

Top 10 cei mai mari angajatori din piaţa asigurărilor în 2021. Groupama conduce cu peste 1.300 de angajaţi, urmat de Omniasig şi Allianz-Ţiriac

Top 10 cei mai mari angajatori din piaţa asigurărilor...

Autor: Mircea Nica

22.06.2022, 18:30 360

♦ Top 10 companii din industria asigurărilor au pierdut 400 de angajaţi în pandemie ♦ Groupama a pierdut cei mai mulţi angajatori în ultimii trei ani faţă de restul jucătorilor din top ♦ NN Asigurări de Viaţă şi Grawe sunt singurii asigurători care au înregistrat o creştere a numărului de angajaţi în ultimii trei ani.

Groupama, a patra cea mai mare companie de asigurări de pe piaţa locală, este cel mai mare angajator în 2021, cu un număr mediu de 1.312 angajaţi, cu 65 de persoane mai puţine comparativ cu anul 2020, potrivit datelor publicate pe Ministerul Finanţelor Publice.

În ultimii trei ani, atât piaţa asigurărilor, cât şi industriile din întreaga lume au avut de-a face cu pandemia de COVID-19, o criză sanitară care a schimbat cu totul paradigma businessu­rilor. Odată cu această nouă criză, companiile de asigurări au fost nevoite să îşi digitalizeze serviciile într-un timp foate scurt, iar restrciţiile şi blocajele care au venit în 2020 au încetinit majoritatea planurilor pe care acestea le aveau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO