Topul celor mai mari angajatori din asigurări: Groupama, Allianz-Ţiriac şi Omniasig sunt singurii asigurători care trec de 1.000 de angajaţi

18 iun 2018 Autor: Anelis Baciu

Cei mai mari trei angajatori din piaţa de asigurări -Groupama, Allianz-Ţiriac şi Omniasig- aveau anul trecut pe statele de plată 4.000 de salariaţi, adică peste 40% din numărul total al persoanelor care lu­crează în asigurări. Faţă de anul trecut numărul total al angajaţilor celor trei asigurători s-a redus cu peste 1%, în con­diţiile în care echipele de personal s-au redus la toate cele trei companii, arată datele agregate de ZF de la Ministerul de Finanţe.

Sucursala locală a francezilor de la Groupama şi-a păstrat şi anul trecut titulatura de cel mai mare an­gajator din asigurări, cu un număr mediu de 1.503 salariaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.06.2018

 
Cuvinte cheie:
asigurari
, crestere
, angajati
, groupama
, allianz
, allianz-tiriac
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide