Bănci și Asigurări

Topul celor mai reclamate companii de asigurări în S1/2020. Euroins rămâne cel mai reclamat asigurător, urmat de City Insurance şi Grawe

Topul celor mai reclamate companii de asigurări în...

Autor: Mircea Nica

13.09.2020, 11:22 3097

♦ Numărul de petiţii înregistrat de Euroins rămâne de aproape două ori mai mare decât numărul petiţiilor înregistrate de ceilalţi asigurători din top ♦ Grawe a ajuns al treilea cel mai reclamat asigurător, înlocuind Asirom.

Euroins, al doilea cel mai mare asigurător RCA din piaţa locală, rămâne cel mai reclamat asigurător în primul se­mes­tru (S1) din anul 2020, cu o pondere a pe­ti­ţiilor din numărul de contracte în vigoa­re de 0,351%, în uşoară scădere com­parativ cu finalul anului 2019, potrivit da­telor publicate de Autoritatea de Suprave­ghe­re Financiară (ASF).

Numărul de petiţii unice înregistrate de societăţile de asigurări în prima jumă­tate a anului 2020 a ajuns la 18.105, cu 13% mai puţine faţă de finalul anului trecut şi mai mult decât dublu comparativ cu ju­mătatea anului 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO