Bănci și Asigurări

Topul dealerilor primari pe piaţa titlurilor de stat în februarie 2021. ING a rămas cel mai mare jucător de pe piaţa titlurilor de stat. BCR şi Banca Transilvania completează podiumul

Topul dealerilor primari pe piaţa titlurilor de stat în...

Autor: Claudia Medrega

15.04.2021, 17:00 193

♦ ING Bank a devenit în toamna anului 2020 din nou lider pe piaţa titlurilor de stat, păstrându-şi poziţia până în a doua lună din acest an ♦ Dealerii mari de pe piaţa titlurilor de stat se regăsesc şi în clasamentul celor mai mari bănci după active, dar şi în topul celor mai profitabile bănci.

ING Bank, a patra cea mai mare ban­că de pe piaţa locală după active, a fost în primele două luni din 2021 li­der pe piaţa titlurilor de stat, după ce a încheiat şi anul 2020 pe primul loc în topul dealerilor primari.

ING redevenise li­derul acestui clasa­ment în lunile de toamnă din 2020, de­tronând UniCre­dit Bank, care a ocu­­pat locul 1 în iu­lie şi august.

La jumătatea anului 2020, ING Bank, sucursala lo­ca­lă a grupului olan­dez cu acelaşi nume, ocu­pa locul 4 în cla­samentul deale­rilor primari, în timp ce la finalul anu­lui 2019 şi în pri­mele patru luni din 2020 era lider în acest top.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO