Topul european al bancherilor milionari în euro. Trei bancheri din România câştigă peste 1 mil. euro pe an. Marea Britanie are peste 3.500 de bancheri cu aceste venituri

13 iun 2018 Autor: Claudia Medrega

În Grecia şi Croaţia un singur bancher încasează peste 1 mil. euro pe an, Ungaria este prezentă în top cu trei bancheri, iar Polonia cu şase.

România are trei bancheri cu câştiguri anuale de peste 1 milion de euro - doi din top management şi celălalt din asset management, în timp ce Grecia şi Croaţia figurează cu câte un singur bancher în cele mai recente statistici ale Autorităţii Bancare Europene (EBA).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bancheri
, top
, castigare
, marea britanie
, milionari
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide