Bănci și Asigurări

Tradesilvania, platformă românească de administrare a activelor digitale, încheie un parteneriat cu TechVentures Bank pentru a facilita achiziţia de cryptomonedă

Tradesilvania, platformă românească de administrare a...

Autor: Roxana Rosu

08.04.2022, 09:55 640

Tradesilvania.com, platformă de investiţii în bunuri digitale, a încheiat un parteneriat strategic cu TechVentures Bank, prin care clienţii pot accesa în siguranţă asset-urile digitale, fondurile lor fiind păstrate în sistemul bancar naţional, se arată într-un comunicat al companiei.

”Prin acest parteneriat aducem alături experţi din domeniul privat şi instituţional pentru a democratiza accesul românilor la piaţa de active digitale. Ne dorim să rămânem în topul companiilor de profil din România şi am creat astfel cadrul ideal care ne permite ca rulajele anuale de peste 200 mil de euro în 2021 să fie menţinute în sistemul financiar local şi chiar să atragem în ţara noastră sume importante din Spaţiul Economic European.”, a declarat Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania.

Parteneriatul vine după un studiu efectuat de IPSOS în acest an la cererea tradesilvania.com care arăta că 4 din 10 persoane care au auzit de criptomonede deţin sau au avut în posesie criptomonede până în prezent, iar 8 din 10 români au declarat că intenţionează să investească în active digitale în viitorul apropiat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO