Bănci și Asigurări

Trans Sped şi Visa au stabilit un parteneriat pentru furnizarea de semnături electronice, necesare la accesarea granturilor guvernamentale de către companii

Camelia Ivan, CEO Trans Sped:
Suntem primii din România care am oferit semnă­tură electronică cu chei criptografice în cloud, suntem primii care am oferit identificarea vi­deo certificată, suntem primii care am pus accen­tul pe servicii de încredere conexe sem­năturii electronice.

Camelia Ivan, CEO Trans Sped: Suntem primii din România care am oferit semnă­tură electronică cu chei criptografice în cloud, suntem primii care am oferit identificarea vi­deo certificată, suntem primii care am pus accen­tul pe servicii de încredere conexe sem­năturii electronice.

Autor: Roxana Rosu

22.10.2020, 00:05 406

Companiile româneşti pot depune în acest an proiecte pentru fonduri europene şi pot aplica pentru granturile guvernamentale în valoare de 1 mld. euro utilizând doar semnătura electronică, firma Trans Sped, furnizor de semnături electronice cu certificate digitale cali­ficate, raportând o creştere de 20% a cererii.

Preţul pentru obţinerea unei semnături elec­tronice este de 32,5 euro, iar posesorii de car­duri Visa Premium şi Visa Business bene­ficiază de un preţ promoţional de 8 euro. De la startul campaniei, cererile de certificate digitale ca­lificate au crescut cu 20%, numărul bene­ficiarilor acestei pro­moţii depăşind deja 1.000 de companii, spun oficialii Trans Sped.

„Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru pentru susţine­rea mediului de afaceri autoh­ton. Trans Sped este cel mai vechi fur­nizor de servicii de în­cre­dere de pe piaţa ro­mâ­nească şi, în ulti­mii 16 ani de activitate, am inovat şi am oferit clienţilor noştri pro­duse şi servicii la cele mai înalte stan­darde internaţionale. Suntem primii din România care am oferit semnă­tură electronică cu chei criptografice în cloud, suntem primii care am oferit identificarea vi­deo certificată, suntem primii care am pus accen­tul pe servicii de încredere conexe sem­năturii electronice“, a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO