Bănci și Asigurări

Transilvania Broker a lansat o platformă nouă pentru emiterea poliţelor de asigurări

Dan Niculae, preşedintele Consiliului de Administraţie al Transilvania Broker.

Dan Niculae, preşedintele Consiliului de Administraţie al Transilvania Broker.

Autor: Mircea Nica

31.05.2021, 00:02 274

Transilvania Broker, al patrulea cel mai mare broker din piaţa asigurărilor, a lansat o platformă nouă pentru emiterea poliţelor de asigurări, prin care clienţii pot obţine o poliţă RCA într-un minut, potrivit informaţiilor transmise de companie.

„În afară de scanarea automată a datelor şi rapiditatea sa, această platformă prezintă avantaje semnificative şi pentru colegii noştri, dându-le acestora posibilitatea sa aibă o comunicare mult mai facilă cu clienţii lor. În plus, aceştia vor putea beneficia de ceea ce noi numim comisionul digital, adică niciun colaborator nu va pierde absolut nimic la emiterea unei poliţe online prin această platformă, faţă de mediul offline. Practic, cine va lucra cu această platformă şi va genera un link unic şi un cod QR pentru client va beneficia fix de aceleaşi avantaje din punct de vedere al comisioanelor. Asta le va uşura munca şi lor, şi clienţilor, fără ca cineva să piardă ceva“, a transmis Dan Niculae, preşedintele Consiliului de Administraţie al Transilvania Broker.

Funcţionalităţile platformei includ modului OCR (optical character recognition), aceasta fiind o funcţie de recunoaştere a textului bazat pe inteligenţă artificială, QR code, asistenţă în timp real printr-un live chat şi beneficii pentru reţeaua de asistenţi în brokeraj prin care se alocă comisioanele aferente prin platformă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO