Bănci și Asigurări

Tranzacţie surpriză: BCR Leasing ia un împrumut de 100 de milioane de lei de la EximBank în vederea acordării de împrumuturi în lei pe termen scurt şi mediu pentru activitatea clienţilor com­pa­niei de leasing

Tranzacţie surpriză: BCR Leasing ia un împrumut de 100...

Autor: Claudia Medrega

30.03.2017, 00:06 6982
EximBank a acordat BCR Leasing IFN o linie de finanţare în valoare de 100 mil. lei ce are ca des­tinaţie acordarea de împrumuturi în lei pe termen scurt şi mediu pentru activitatea clienţilor com­pa­niei de leasing.

Facilitatea a fost acordată pentru o perioadă de 60 de luni, cu o perioadă de graţie de 12 luni, din care perioadă de utilizare de trei luni, şi este garantată par­ţial cu o scrisoare de ga­ran­ţie ban­cară emisă de Erste Group Bank, conform in­for­ma­ţiilor transmise de EximBank.

„Parteneriatul cu BCR Leasing IFN reprezintă încă un canal prin care putem finanţa indirect atât companiile mici şi mijlocii - care deţin o pondere de peste 80% în portofoliul BCR Leasing IFN, cât şi clienţi corporate, în condiţii de maximă eficien­ţă. Contribuim astfel la construirea de soluţii de finanţare ce permit realizarea de investiţii pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature“, a declarat Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO