Trei dintre asigurătorii mari i-au înlocuit pe directorii de resurse umane care au concediat peste 2.000 de oameni pe perioada de criză

30 iul 2015 Autor: Anelis Baciu

Trei dintre cele mai mari companii din piaţa asigurărilor, Allianz-Ţiriac, Omniasig şi Groupama, au anunţat în ultima lună schimbări la vârful departamentului de resurse umane, acţiune care vine practic după încheierea procesului de restructurare şi redimensioanare a forţei proprii de vânzări.
 
Cei trei asigurători i-au înlocuit practic pe managerii care au desfiinţat circa 2.100 de locuri de muncă în perioada de criză, potrivit calculelor ZF.
 
Cea mai recentă schimbare a fost anunţată de Omniasig, companie aflată în portofoliul grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG). Asigurătorul a numit-o la cârma departamentului de HR pe Alina Enache, 34 de ani, cu o experienţă de zece ani în domeniul resurselor umane în sectorul bancar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.07.2015

 
Cuvinte cheie:
resurse umane
, asiguratori
, inlocuire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide