Bănci și Asigurări

Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment a asigurătorului Certasig, dar hotărârea nu este încă definitivă

Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment a...

Autor: Mircea Nica

13.07.2020, 13:00 355

Tribunalul Bucureşti a dispus in­tra­rea în faliment a companiei de asi­gurare CertAsig, deţinută de Royalton Capital Investors II, pe data de 29 iunie 2020, dar hotărârea privind deschiderea procedurii de insolvenţă nu este încă definitivă, potrivit informaţiilor trans­mise de reprezentanţii Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA) la solicitarea ZF.

„Urmare a cererii de deschidere a procedurii de faliment formulate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară înregistrată în martie 2020 şi a celei formulate de CertAsig - So­cietate de Asigurare şi Reasigurare, Tri­bunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment a Certasig - Societate de Asi­gurare şi Reasigurare în cadrul şe­dinţei de judecată din data de 29.06.2020.

Hotărârea Tribunalului Bu­cu­reşti privind deschiderea procedurii de insolvenţă a CertAsig - Societate de Asigurare şi Reasigu­rare S.A. nu este încă definitivă“, au trans­mis repre­zentan­ţii Fon­dului de Garan­ta­re a Asiguraţilor (FGA) la solicitarea ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO