Bănci și Asigurări

Un fond de investiţii cu sediul în Luxemburg cumpără clădirea istorică a BCR din Piaţa Universităţii, Palatul Oscar Maugsch

Un fond de investiţii cu sediul în Luxemburg cumpără...

Autor: Claudia Medrega

18.12.2019, 14:19 1146

 

 

BCR a încheiat transferul de proprietate al clădirii istorice Palatul Oscar Maugsch din Piaţa Universităţii către Project Regina Elisabeta Bucharest, vehicul de investiţii imobiliare al unui fond cu sediul în Luxemburg, specializat în active hoteliere şi clădiri de birouri de pe anumite pieţe europene.

Situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, Palatul Oscar Maugsch se învecinează cu principala piaţă centrală a Bucureştiului.

Clădirea a fost construită la începutul secolului XX şi este alcătuită din două aripi - Universitate şi Toma Caragiu - cu o suprafaţă totală de aproape 17.000 mp.

Ca parte a contractului de cumpărare, BCR a încheiat un acord de închiriere temporară a spaţiului de la parter în care banca operează în prezent una dintre sucursalele sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO