Bănci și Asigurări

Un nou jucător pe piaţa creditării ipotecare. Idea Bank oferă din iulie credite imobiliare. Banca oferă credite imobiliare în lei pe maxim 30 de ani cu dobândă de circa 5,9%

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank

Prin creditul Idea home dorim să abordăm pentru început cele mai simple destinaţii, adică achiziţia de locuinţe şi refinanţarea creditelor imobiliare/ipotecare aflate în derulare, urmând ca, după o evaluare a proiectului pilot, să diversificăm oferta şi cu destinaţii mai complexe precum construirea sau renovarea de locuinţe.

Alin Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business la Idea Bank Prin creditul Idea home dorim să abordăm pentru început cele mai simple destinaţii, adică achiziţia de locuinţe şi refinanţarea creditelor imobiliare/ipotecare aflate în derulare, urmând ca, după o evaluare a proiectului pilot, să diversificăm oferta şi cu destinaţii mai complexe precum construirea sau renovarea de locuinţe.

Autor: Claudia Medrega

16.07.2019, 07:17 1240

Idea Bank România, instituţie de credit deţinută de polonezii de la Getin Holding, specializată mai ales pe credi­ta­rea de consum, îşi diversifică porto­foliul de produse pentru persoane fizice şi lansează din iulie şi credite imobiliare.

ZF a anunţat anterior intenţia Idea Bank de a intra şi pe segmentul imobiliar.

Creditul imobiliar Idea home vizează investiţiile imobiliare, destinaţia acestui produs fiind achiziţionarea unei proprietăţi rezidenţiale, a unui teren sau refinanţarea altui credit imo­biliar/ ipotecar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO