Bănci și Asigurări

Un număr de 26 de sucursale şi 13 puncte de lucru ale Nextebank vor trece la noua denumire- Patria Bank

Un număr de 26 de sucursale şi 13 puncte de lucru ale...

Autor: Liviu Popescu

30.03.2016, 00:01 755

Un număr de 26 de sucursale ale Nextebank, instituţie de credit care şi-a schimbat din data de 10 martie numele în Patria Bank, şi 13 puncte de lucru vor trece la noua denumire, potrivit datelor obţinute de Ziarul Financiar.

Astfel, unităţile teritoriale ale băncii, acţionariatul băncii, dar şi emblema acesteia au trecut la procesul de rebranding în Patria Bank. Actul privind redenumirea sucursalelor va fi depus la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş şi împreună cu documentele prevăzute cu legislaţia aplicabilă, va fi notificată Banca Naţională în termen de zece zile lucrătoare de la data finalizării acestei înregistrări.

Patria Bank a devenit recent acţionarul majoritar al Băncii Carpatica (BCC), cu o deţinere de 64%, ceea ce a marcat astfel cea mai importantă tranzacţie a începutului de an. Adunarea Generală a Acţionarilor se va întâlni pe 2 aprilie pentru a supune aprobării fuziunea dintre cele două bănci. Patria Bank a ajuns la o participaţie de 64% din capitalul BCC, după ce a mai cumpărat 9,4% din acţiuni în cadrul ofertei publice de cumpărare iniţiată la începutul acestei lunii. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO