Bănci și Asigurări

Un român, şef al gigantului bancar american Citi în Rusia. Marius Dorner a fost numit director divizie companii multinaţionale pentru Citi în Rusia şi regiunea Rusia, Ucraina şi Kazahstan

Marius Dorner are o experienţă bancară de peste 20 de ani, în corporate finance şi corporate banking, cea mai mare parte construită în cadrul Citi România.

Marius Dorner are o experienţă bancară de peste 20 de ani, în corporate finance şi corporate banking, cea mai mare parte construită în cadrul Citi România.

Autor: Claudia Medrega

21.09.2021, 00:05 196

Marius Dorner devine director divizie companii multinaţionale (global subsidiaries group head) al Citi în Rusia şi pentru clusterul Rusia, Ucraina şi Kazahstan (RUK) începând cu 1 noiembrie 2021, sub rezerva obţinerii aprobărilor de reglementare necesare.

În prezent, el este şef global subsidiaries group Citi pentru Africa de Sud, funcţie pe care a preluat-o din octombrie 2017, după ce anterior a fost şef corporate banking (corporate banking head) la Citi pentru România.

Marius Dorner are o experienţă bancară de peste 20 de ani, în corporate finance şi corporate banking, cea mai mare parte construită în cadrul Citi România. A început să lucreze la Citi în Bucureşti din 2000, după ce a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, cu licenţa în bănci şi finanţe, iar în perioada 2013-2017 a fost director corporate bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO