Bănci și Asigurări

După mai multe luni de interimat OTP Bank are şef cu acte în regulă. Gyula Fatér a fost numit la conducerea subsidiarei din România a grupului ungar OTP

Gyula Fatér, CEO OTP Bank România

Gyula Fatér, CEO OTP Bank România

Autor: Cristina Bellu

13.06.2019, 13:50 305

OTP Bank, subsidiara locală a celui mai mare grup bancar din Ungaria, l-a desemnat pe Gyula Fatér, un executiv cu peste 27 de ani experienţă în domeniul bancar, să preia responsabilităţile de conducere ale băncii.

În ultimele şapte luni şefia instiuţiei a fost asigurată în regim de interimat de către Gábor Ljubicic, deputy CEO (director general adjunct - n.red), după ce László Diósi, cel care a condus banca începând cu 2007, a fost schimbat din funcţie în octombrie 2018.

”Preiau managementul unui business competitiv, ce a urcat în 2018 în top zece bănci din România. În acelaşi timp, sunt încântat de oportunitatea pe care OTP Group mi-a oferit-o, România fiind o piaţă cu mult potenţial, pe care îl vom valorifica din plin. Vom continua pe calea creşterii principalelor segmente de business prin dezvoltarea de noi proiecte competitive de retail şi prin digitalizarea accelerată a proceselor”, spune  Gyula Fatér, CEO OTP Bank România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO