Bănci și Asigurări

UniCredit Bank a participat la acordarea RCS-RDS a unei facilităţi de credit de 250 de milioane de euro

UniCredit Bank a participat la acordarea RCS-RDS a unei...

Autor: Roxana Rosu

08.06.2023, 13:30 149

UniCredit Bank a participat alături de late bănci din România la acordarea unui credit sindicalizat grupului RCS-RDS în valoarea totală de 250 milioane de euro, tranzacţia fiind semnată pe 21 aprilie.

UniCredit Bank a avut rolul de Aranjor Principal Mandatat.

Această tranzacţie include un împrumut pe termen de până la 5 ani şi o facilitate de credit revolving, cu un termen de trei ani de la data semnării. RCS&RDS va utiliza sumele împrumutate pentru refinantarea datoriilor, pentru cheltuieli de capital, investiţii, în scopuri corporative generale şi capital de lucru.

 “Prin această participare, UniCredit Bank îşi reafirmă angajamentul ferm de a sprijini şi finanţa una dintre cele mai importante companii de telecomunicaţii din România şi Europa, susţinând Grupul Digi atât pe plan local, cât şi în expansiunea sa internaţională”,a declarat Raluca Popescu, vicepreşedinte executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank.

Grupul Digi a contractat în aprilie o finanţare sindicalizată constând într-un împrumut la termen în valoare de 150 mil.euro, un împrumut revolving în valoare totală de 100 mil. euro şi una sau mai multe facilităţi suplimentare în sumă agregată de până la 250 mil. euro, având o durată de până la cinci ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO