Bănci și Asigurări

UniCredit Bank, desemnată cea mai bună bancă de private banking din România de către revista Global Finance

UniCredit Bank, desemnată cea mai bună bancă de...

Autor: Cristina Bellu

19.11.2019, 15:15 95

UniCredit Bank a fost desemnată de către revista Global Finance drept cea mai bună bancă de private banking din România în cadrul celei de-a cincea ediţii anuale a World’s Best Private Banks Awards 2020.

Grupul a câştigat în cadrul aceleeaşi categorii şi în Austria (Schoellerbank) şi Cehia.

Totodată, instituţia a fost declarată şi World’s Best Private Bank 2020 în Europa Centrală şi de Est şi a fost selectată drept cea mai bună bancă de private banking pentru antreprenori în CEE.

Potrivit descrierii Global Finance, câştigătorii sunt băncile care deservesc cel mai bine nevoile specifice ale persoanelor care au deţineri financiare importante pe care caută să şi le consolideze, prezerve şi să le transmită mai departe.

„Este o mare onoare pentru noi să fim recunoscuţi drept Cea mai bună bancă de Private Banking din Europa Centrală şi de Est şi să primim alte recunoaşteri pentru activitatea noastră în ţări ca Austria, Republica Cehia şi România”, au declarat Gianfranco Bisagni şi Niccolo’ Ubertalli, CoCEOs Commercial Banking, CEE.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de 26 milioane de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul este prezent în România prin UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO