Bănci și Asigurări

UniCredit Bank devine instituţie parteneră pentru derularea Programelor naţionale de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor în perioada 2022-2027. Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte retail, UniCredit Bank: Pentru IMM-uri accesul la astfel de ajutoare financiare nerambursabile este esenţial în această perioadă

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte retail, UniCredit Bank: Ne bucurăm să putem susţine şi facilita acest program, care a generat un interes foarte mare în rândul IMM-urilor.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte retail, UniCredit Bank: Ne bucurăm să putem susţine şi facilita acest program, care a generat un interes foarte mare în rândul IMM-urilor.

Autor: Mircea Nica

15.08.2022, 00:05 217

Prin creditul-punte, UniCredit Bank poate finanţa până la 100% din valoarea ajutorului de minimis, iar prin creditul de investiţii pentru cofinanţare, până la 100% din valoarea cofinanţării. Pentru toate structurile de finanţare, dobânda prevăzută este ROBOR la 6 luni + marja de 2,5%.

UniCredit Bank a fost selectată de către Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) drept instituţie de credit parteneră pentru derularea Programelor naţionale de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor în perioada 2022-2027, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

„Ne bucurăm să putem susţine şi facilita acest program, care a generat un interes foarte mare în rândul IMM-urilor, pentru care accesul la astfel de ajutoare financiare nerambursabile este esenţial în această perioadă“, a transmis Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv al diviziei de retail din cadrul UniCredit Bank.

Prin creditul-punte, UniCredit Bank poate finanţa până la 100% din valoarea ajutorului de minimis, iar prin creditul de investiţii pentru cofinanţare, până la 100% din valoarea cofinanţării. Pentru toate structurile de finanţare, dobânda prevăzută este ROBOR la 6 luni + marja de 2,5%, comision la acordare de 0,5% din valoarea creditului şi un comision de administrare de 1% din valoarea creditului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO