Bănci și Asigurări

UniCredit Bank urcă dobânzile la depozite pentru persoane fizice, liber-profesionişti, PFA şi firme cu afaceri sub 1 mil. euro la maxim 8% pe an la depozitele în lei cu scadenţa pe 1 an

UniCredit Bank urcă dobânzile la depozite pentru...

Autor: Roxana Rosu

06.12.2022, 00:03 197

UniCredit Bank majorează dobânzile la depozite pentru persoane fizice, liber-profesionişti, Persoane Fizice Autorizate (PFA) şi companii cu cifra de afaceri sub 1 mil. euro, la un maxim de 8% pe an pentru depozitele în lei constituite pe 1 an. 

Concret, în cazul persoanelor fizice, la depozitele la termen constituite prin Mobile şi Online Banking pentru depozitele în lei dobânzile urcă la 8% pe an pentru depozitele la termen pe 12 luni, 7,5% pe an pentru depozitele la termen pe 6 luni şi 7% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.

În situaţia depozitelor la termen constituite în sucursală şi prin canalele electronice de clienţii liber profesionişti, PFA şi firme cu cifra de afaceri sub 1 mil. euro pentru depozitele în lei cu sau fără prelungire automată, constituite pentru 12 luni, dobânda este de 8% pe an, pentru termen de 6 luni - de 7,5% pe an, iar pentru termen de 3 luni - de 7% pe an, suma minimă pentru constituirea unui depozit fiind de 10.000 de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO