Bănci și Asigurări

UniCredit Consumer Financing, divizie a grupului financiar UniCredit, dă credit de nevoi personale 100% de pe mobil. Dobânda fixă: 12,99% pe an

UniCredit Consumer Financing, divizie a grupului...

Autor: Cristina Bellu

23.09.2022, 11:30 146

UniCredit Consumer Financing, parte a grupului financiar UniCredit, lansează posibilitatea accesării unui credit de nevoi personale personale direct de pe telefonul mobil, accesând aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank.

Finanţarea poate ajunge până la 100.000 de lei şi este disponibilă cu o dobândă standard, fixă, de 12,99% pe an.

Aceasta poate fi redusă până la 8,99% pe an, în funcţie de opţiunile clienţilor, aceştia putand beneficia de o reducere de 2 puncte procentuale la dobândă (faţă de dobânda standard de 12,99%/an) dacă aleg să încaseze lunar veniturile în conturile curente deschise la UniCredit Bank pe toată durata contractului de credit şi de o reducere suplimentară de 2 puncte procentuale (faţă de dobânda standard de 12,99%/an) dacă optează pentru o asigurare de viaţă ataşată creditului, arată datele transmise de reprezentanţii instituţiei.

Potrivit acestora, comisionul de analiză a dosarului este zero, procesul de creditare se realizează rapid, iar punerea la dispoziţie a creditului pentru clienţii eligibili se face în cel mai scurt timp după încheierea contractului de împrumut.

“Prin lansarea creditului 100% Mobile continuăm procesul de digitalizare şi simplificare în acordarea creditelor de consum. Ne dorim să le oferim clienţilor noştri rapiditate şi uşurinţă, beneficiind atât de un produs financiar avantajos (fără costuri de analiză dosar), cât şi de un proces de creditare 100% digital şi 100% prietenos cu mediul, transparent, sigur, în care să navigheze cu uşurinţă şi care să le ofere flexibilitatea de care au nevoie“, concluzionează Sorin Drăgulin, Preşedintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO