Bănci și Asigurări

UniCredit face divizie specializata pentru finantarile corporate

UniCredit face divizie specializata pentru finantarile corporate
11.05.2010, 23:04 133

Ciprian Paltineanu, 34 de ani, va prelua conducerea divizieilocale nou-create a grupului UniCredit - Financing&Advisory -care va consolida activitatile de finantari structurate,sindicalizari, fonduri europene, factoring si consultanta.

Noua divizie va functiona in cadrul UniCredit Tiriac Bank, bancadetinuta de grup in jurul careia a fost dezvoltata o structura degrup financiar.

In ultimii trei ani, Paltineanu a condus divizia locala agrupului de corporate finance, UniCredit CAIB, iar intre 2001 si2006 a lucrat pentru Lehman Brothers si Credit Suisse la New Yorksi Londra.

"Capitalizam pe o eficienta organizationala sporita, dar si pesinergia dintre cunoasterea aprofundata a clientului, la nivel derelationship manager si expertiza pe produs, in cadrulFinancial&Advisory", spune Paltineanu. Noua divizie va acoperide la produsele financiare de baza pana la solutii de finantarestructurata sau consultanta, acoperind toate tipurile de clienti,de la firme de dimensiuni medii la companii multinationale saufonduri de investitii.

Conducerea UniCredit CAIB va fi preluata dupa plecarea luiPaltineanu de Raluca Tintoiu, care are o experienta de 11 ani incorporate si investment banking in Romania, dar si in MareaBritanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO